DTF apdruka uz auduma t-krekla, džempera, cepures.

DTF Drukas Skaidrojums un Uzkarsēšanas Instrukcija

DTF drukas instrukcija un skaidrojums

DTF Drukas Process

DTF (Direct to Film) druka ir tehnoloģija, kas ļauj drukāt uz speciālas plēves, kuru pēc tam var uzklāt uz dažādām tekstila virsmām. Šis process sastāv no vairākiem soļiem, sākot no attēla drukāšanas uz plēves, līdz tā pārnešanai uz apģērbu, vai citu materiālu.

Uzkarsēšanas Instrukcijas

  1. Gludekļa Izmantošana Mājas Apstākļos: Uzsildiet gludekli līdz aptuveni 150°C. Novietojiet drukāto plēvi ar attēlu uz leju uz tekstila virsmas. Pārklājiet to ar cepampapīru. Gludiniet virsmu apmēram 15-20 sekundes, vienmērīgi piespiežot. Ļaujiet drukai atdzist pirms plēves noņemšanas. Pēc plēves noņemšanas atkārtoti pārklājiet druku ar cepamo papīru un piekarsējiet ~15-20 sekundes.
  2. Profesionālās Karstumpreses Izmantošana: Uzstādiet karstumpresi uz 150°C un 15 sekundēm. Novietojiet drukāto plēvi ar attēlu uz leju uz tekstila virsmas. Ievietojiet tekstilu presē un piespiediet. Pēc 20 sekundēm noņemiet presi un ļaujiet drukai atdzist pirms plēves noņemšanas. Pēc plēves noņemšanas atkārtoti pārklājiet druku ar cepamo papīru un piekarsējiet ~15-20 sekundes.
  3. Brīdinājums: Vienmēr ievērojiet drošības pasākumus, strādājot ar karstiem priekšmetiem un iekārtām.